Waarom moet je goed onderzoek doen naar de duurste creditcards van dit moment? Een aantal weetjes op een rij

Spread the love

American Express heeft met zijn American Express Centurion (of Amex Black) en American Express Platinum de eerste en tweede gokkast in een ranglijst van creditcardpreferenties onder consumenten met een hoge nettowaarde (minimaal $5 miljoen) en een hoog inkomen (minimaal $200.000 per jaar) genomen. Het lijdt geen twijfel dat als het gaat om exclusieve creditcards de American Express Black een van de meest exclusieve is die u kunt krijgen: lidmaatschap is alleen op uitnodiging en er is een jaarlijkse vergoeding van $2.500. Meer weten? Lees dan alles over credit cards op het internet via Spaarbuidel.

Er zijn genoeg creditcards te krijgen van het merk American Express

Deze twee American Express creditcards zijn typisch voor de nieuwe creditcards voor de elite – dure kaartproducten die even dure extra’s bieden, zoals toegang tot privé-eilanden en privé-jets, aan diegenen die bereid zijn om bedragen uit te geven waar gewone stervelingen alleen maar van kunnen dromen. De American Express Black kaarthouder zou een minimum van $250.000 per jaar moeten uitgeven om lid te worden.

  • De American Express Platinum kaart kan komen tegen een lagere vergoeding dan sommige andere exclusieve kaarten ($450 per jaar), maar ze zullen voor u zorgen met verzekeringen zoals hun aanbod om gewonde American Express leden en hun families te evacueren van waar ze ook zijn op de vakantie locatie waar ze kunnen worden gegeven kwaliteit medische zorg.
  • Creditcards voor de megarijken worden aantrekkelijke opties en grote verdieners voor creditcard-uitgevers. Ze maken misschien niet veel van de financieringskosten, maar 4% merchant service kosten kunnen betekenen nogal een bundel, als het aankoopvolume hoog genoeg is. Die zakenman de transactie van zijn grote avondje uit zou kunnen verdienen American Express een minimum van $ 4.000 in merchant processing fees.

Wat zijn de duurste soort creditcards?

Coutts World Mastercard Signia geeft kaarthouders naar verluidt de mogelijkheid om te leven als een royalty, want Koningin Elizabeth II is een Coutts kaarthouder. De jaarlijkse vergoeding is $700, maar ze zullen vriendelijk afzien als u meer dan $100.000 per jaar besteedt aan uw Coutts creditcard. U kunt zich niet aanmelden voor de Coutts Purple; lidmaatschap is ook alleen op uitnodiging.

De markt is rijk, maar er is steeds meer concurrentie. Smith Barney heeft zijn Chairman’s Card (400 dollar per jaar lidmaatschap) biedt ook speciale voordelen, waaronder een faciliteit die uw rustige diner bijeenkomsten in New York’s meest exclusieve restaurants (en in Los Angeles) zal opzetten. Stratus Rewards Visa is een kaart die alleen op uitnodiging verkrijgbaar is en waarmee u op privévliegtuigen kunt vliegen wanneer u beloningspunten inwisselt.


Spread the love